Robert Lifmann nieuwe Commercieel Manager CêlaVíta

CelaVíta for news

Robert Lifmann nieuwe Commercieel Manager CêlaVíta

October 22, 2010
Per 8 november 2010 treed Robert Lifmann als Commercieel Manager in dienst bij CêlaVíta bv. In zijn nieuwe functie zal hij de commerciële afdeling aansturen en commercieel verantwoordelijk zijn voor het totale Retail en Foodservice pakket van CêlaVíta bv en de merken CêlaVíta, La Menute en La Cuisine Culinaire. Hij rapporteert in deze functie aan Martin Zwinkels, Managing Director van CêlaVíta bv. 

Robert Lifmann heeft o.a. gewerkt bij Nestlé, Heinz en Compass Group en daarin ook veel internationale ervaring opgedaan. De laatste jaren heeft hij gewerkt als consultant, in het internationale levensmiddelenkanaal, op het gebied van sales, marketing en new business development met opdrachtgevers als;Campina, Mc Cormick, VION, Friesland Foods, Royal Smilde en Nestlé.

Martin Zwinkels, managing Director CêlaVíta bv: "in de afgelopen 3 jaar heeft CêlaVíta veel geïnvesteerd in het professionaliseren en verder uitbreiden van het operationele en logistieke apparaat. Hierdoor zijn wij in staat om sneller en efficiënter in te kunnen spelen op de wensen van onze klanten. Daarnaast hebben we onze productiecapaciteit op lang houdbare producten verder uitgebouwd zodat onze internationale groei-ambitie vorm kan krijgen. De aanstelling van Robert Lifmann past goed in onze groei strategie, waarbij zijn internationale ervaring bij overwegend A-merk fabrikanten goed van pas komt."