Campagne Lay’s® Maak de Smaak bekroond met Effie Award

Frito-Lay for news

Frito-Lay / Pepsico Nederland

November 20, 2011

Lay’s® en de samenwerkende bureaus FHV, Red Urban, OMD en RTL hebben een EFFIE ontvangen van de VEA. Vereniging van Communicatieadviesbureaus en Bond van Adverteerders (BVA) voor de campagne rondom Lay’s® Maak de Smaak.

Michael Blankert, Lay's® Brand Manager en onlangs uitgeroepen tot Marketing Talent van het jaar: “De jury was onder de indruk van hoe we de Nederlandse bevolking hebben betrokken in zo’n grote co-creatie, waarin we succesvol mediapartnerships en social media hebben geïmplementeerd.

Hieruit kwamen 678.682 smaaksuggesties en verkochten we meer dan 6 miljoen zakken van de finale-smaken, waar 216.739 keer op is gestemd. Dat alles in een land met 16 miljoen inwoners. En de winnaar Lay’s Patatje Joppie® gaat nog steeds als een trein!”
 

Marketing Director Barbara van Verseveld voegt hier nog aan toe: “We zijn ontzettend trots op het winnen van onze zilveren EFFIE award, zeker omdat er in onze categorie geen gouden EFFIE wordt uitgereikt. Het is een fantastische beloning voor alle collega’s en partners die ontzettend hard hebben gewerkt aan deze campagne”.
Sponsored Content