Mydibel Groep versterkt management met Marc Van Herreweghe

Mydibel versterkt management ter ondersteuning nationale én internationale groeiambities: Marc Van Herreweghe wordt CEO van de Mydibel Groep.

Mydibel versterkt management ter ondersteuning nationale én internationale groeiambities: Marc Van Herreweghe wordt CEO van de Mydibel Groep.

August 31, 2017
Marc Van Herreweghe is een expert in People Leadership, Business Integration & Transformation, Operational Excellence, Industrie 4.0 en Acquisitions.

Hij begon zijn internationale carrière bij British American Tobacco, een toonaangevende multinational met 44 fabrieken in 42 landen. Via een indrukwekkend parcours werkte hij zich bij BAT op tot Group Head of Manufacturing, verantwoordelijk voor alle fabrieken van de groep.

Nadien werkte hij als consultant voor verschillende internationale bedrijven. Zo was hij Associated VicePresident van IDC (International Data Corporation), wereldleider in Market Intelligence, Advisory Services en Research.

Daarnaast zetelt hij op vandaag nog steeds in verschillende raden van bestuur.

Zijn succes is niet enkel gebaseerd op zijn managementcapaciteiten maar evenzeer op zijn leadership skills en respect voor de bedrijfscultuur waardoor hij steeds weer het beste uit zijn team weet te halen. Efficiëntie, motivatie en flexibiliteit zijn immers de pijlers van elke succesvolle onderneming.

Raf Decaluwé en Emmanuel Titeca, leden van de Raad van Advies van Mydibel:

“Marc is een ervaren topmanager en bedrijfsleider met een uitgebreide kennis van zowel operationeel als algemeen management die het de Mydibel Groep zal mogelijk maken te blijven groeien op nationaal en internationaal vlak.”
Sponsored Content